Steun de vluchtelingen voor het geweld in Oekraïne

Al zo’n twee miljoen mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen, zijn het Russische geweld in Oekraïne ontvlucht via de Westerse grenzen.

Zowel de Oekraïense burgers als soldaten aan beide zijden zullen grote trauma’s aan de strijd overhouden, die nog generaties lang in hun families doorwerken.

Als equitherapeuten, coaches en trainers Ervaringsgericht leren met paarden weten we dit als geen ander: meerdere collega’s zijn ervaringsdeskundig op het gebied van het overwinnen van posttraumatische stress. In onze klantenkring komen we ook dagelijks in aanraking met mensen die nu nog kampen met emotionele blokkades in hun privéleven en werk, die vaak hun oorsprong vinden in overgeleverde trauma’s binnen hun families, opgedaan in de Tweede Wereldoorlog en ander militair conflict

Voor de mensen in Oekraïne en de vluchtelingen voor het geweld is het moment dat ze hun trauma’s kunnen gaan helen nog heel ver weg. Op dit moment is er eerst schoon water, voedsel, onderdak, medische en psychosociale hulp nodig.

Help jij mee? Doe een donatie aan de samenwerkende hulporganisaties via Giro 555!

Klik hier om naar de donatiepagina van Giro 555 te gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.