Winnaars Bit lezersactie bekend!

Bit-232Op 22 december is het kerstnummer van Bit magazine verschenen.

Bit is het grootste paardenblad van Nederland en deelt onze passie voor wat paarden ons leren op meer fronten dan paardrijden alleen.

Abonnees maakten kans op een 2-daagse leiderschapstraining van Eponaquest Instructeur Josselien Janssens en een boekenpakket van Linda Kohanov! Dank aan alle deelnemers. De twee winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte. Iedereen die meegedaan heeft ontvangt binnenkort mail met een speciale aanbieding.

Natuurlijk leiderschap

Boeken LK afbWil jij leren om je eigen ruimte beter in te nemen, effectief grenzen te stellen, blokkades te overwinnen of anderen te motiveren? In de tweedaagse training Natuurlijk Leiderschap ontdek je hoe je vanuit verbinding en vertrouwen je doelen bereikt.

Luister je naar je gevoel of word je erdoor meegesleept? Hoe zet je ‘negatieve’ gevoelens bij jezelf en anderen om in positieve actie? Hoe inspireer je anderen? Paarden tonen je jouw kracht en uitdagingen in relaties en projecten.

Josselien Janssens is Eponaquest Instructeur en traint al jaren professionals en ruiters. Ze leidt paardencoaches op volgens Linda Kohanov’s methode.

Interesse in de leiderschapstraining?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.