Eponaquest Introductieworkshop “Op Weg naar Aanwezigheid”

Vanwege het succes van de vorige editie, wordt de Eponaquest Introductieworkshop “Op weg naar aanwezigheid” opnieuw aangeboden door Eponaquest Instructeurs Babs Jasper en Esther van Oorspronk.

De volgende geplande data zijn: 

  • zaterdag 7 en zondag 8  mei
  • zaterdag 2 en zondag 3 juli

Locatie: Velp (NB)

Deze 2-daagse is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling via “de Weg van het Paard” of overweegt een opleiding tot coach met paarden te volgen. Tijdens deze workshop maak je kennis met de Eponaquest aanpak voor ervaringsgericht leren met paarden van Amerikaanse pionier Linda Kohanov.  Mocht je overwegen om het NOW programma en verdere modules van de Nederlandse opleiding te volgen, dan is dit een goede introductie. Als je al coacht met paarden, krijg je meer inzicht in de instrumenten en oefeningen die binnen Eponaquest zijn ontwikkeld.

In veilige grondoefeningen met paarden ontdek je inzichten en tools om optimaal in verbinding met jezelf en je omgeving te zijn. De workshop vindt plaats op een prachtige landelijke locatie op de rand van het dorpje Velp. De kleine kudde paarden en Shetland ponies van Babs Jasper spelen een belangrijke hoofdrol in deze prachtige workshop.

Wil je meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Esther van Oorspronk: esthervanoorspronk@gmail.com, tel: 06-57632984

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.