Agenda


Speciale evenementen

Bezoek Linda Kohanov juni 2018

Linda Kohanov komt in juni 2018 weer naar Nederland en België. Op de agenda staan een lezing; een 1-daagse training rond het leiderschapsmodel De Vijf Rollen van een Meesterherder voor mensen die zich die theorie goed eigen willen maken; en een 3-daagse Masterherder leiderschapsworkshop met paarden voor mensen die hun eigen leiderschap willen versterken. Ook geeft Linda een opleiding voor Europese Medicine Horse Way Instructeurs die ook Eponaquest Instructeurs willen worden.

.

Wil je de Eponaquest opleiding doen en profiteren van Linda’s bezoek aan Nederland? 

Omdat het waarschijnlijk de laatste keer is dat Linda Kohanov naar Nederland en Europa zal komen, is het nu mogelijk een versneld opleidingstraject te doen om de Instructeurstraining die Linda zal geven, mee te kunnen maken.Neem contact op met Josselien Janssens voor informatie. >>> Klik hier


Korte trainingen en workshops

Eponaquest Introductiemiddag

*** Let op: extra data ingepland vanwege bezoek Linda Kohanov 2018 ***

Instructeur: Josselien Janssens – Eponaquest (POH) & Medicine Horse Way Master Instructor Voor mensen die kennis willen maken met de Eponaquest methode voor  ervaringsgericht leren met paarden en de opleiding van Linda Kohanov.
Regelmatig in Amstelhoek, NH-UT.

>>> Klik hier


Training Natuurlijk Leiderschap In Verbinding (2 dagen)
Instructeur: Josselien Janssens en Judith van Heerde
Eerstvolgende: Wij plannen deze op maat. Wordt gepland bij min. 4 inschrijvingen.
Voor leidinggevenden, ondernemers, coaches, zorgprofessionals: In deze intensieve training ontdek je jouw unieke leiderschapskracht met paarden als spiegel. Je oefent met vaardigheden om anderen te motiveren en versterkt je basis voor authentieke relaties vanuit de verbinding met de paarden en de intervisie met andere professionals. >>> Klik hier
*Dit is een officiele Eponaquest Introductieworkshop waarin je kennismaakt met de methode van Linda Kohanov


Training Angst de Baas! / Paard & Mens in Contact (voor Ruiter en Paard)
Instructeurs: Josselien Janssens en Linda Polak
Eerstvolgende: 7 & 8 april 2018, Aalsmeer, NH
Een training voor ruiters die beter willen omgaan met angst bij zichzelf en hun paard, en hun band met hun paard willen verdiepen. Ontdek hoe je kunt samenwerken met je paard vanuit innerlijke verbinding.
>>> Klik hier
*Dit is een officiele Eponaquest Introductieworkshop waarin je kennismaakt met de methode van Linda Kohanov


Verdieping & Opleiding

Het Nature of Wisdom (NOW) programma
Het NOW programma is een intensief persoonlijk doorbraakprogramma. Wil jij jouw limiterende patronen overwinnen om voluit te leven vanuit je authentieke kracht? Paarden zijn gids, leermeester en spiegel in deze reis naar jezelf. Het programma staat op zichzelf en vormt tevens het eerste deel van de Medicine Horse Way/Eponaquest opleiding tot instructeur ervaringsgericht leren met paarden.

Data:
Deel I (6 dgn) vrij 30 maart – wo 4 april 2018
Deel II (6 dgn) do 12 – di 17 juli 2018

 

>>> Klik hier


Medicine Horse Way: De opleiding tot paardencoach volgens het Eponaquest curriculum
De enige opleiding tot paardencoach in Nederland die je volledig leert werken volgens de Eponaquest/Medicine Horse Way aanpak die ontwikkeld is door Linda Kohanov.
Data: 19 t/m 25 april 2018

>>> Klik hier


Eponaquest certificering voor Medicine Horse Way Instructeurs
In deze module werk je onder begeleiding van Linda Kohanov zelf met de leiderschapsprincipes uit haar boeken ‘De Kracht van de Kudde’ en ‘De Vijf Rollen van een Meesterherder’.
Data: 17 t/m 25 juni 2018
>>> Klik hier

Wil je de Eponaquest opleiding doen en profiteren van Linda’s bezoek aan Nederland? 

Omdat het waarschijnlijk de laatste keer is dat Linda Kohanov naar Nederland en Europa zal komen, is het nu mogelijk een versneld opleidingstraject te doen om de Instructeurstraining die Linda zal geven, mee te kunnen maken. Het traject begint half februari! Neem contact op met Josselien Janssens voor informatie. >>> Klik hier

DelenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page