Agenda

Speciale evenementen: Linda Kohanov in Nederland 2019

Introductiemiddag Coaching met Paarden

Meerdaagse Trainingen & Workshops
………..Officiële Eponaquest Workshops & Trainingen
………..Themaworkshops & -trainingen

Verdieping & Opleiding


Speciale evenementen

Linda Kohanov 3-daagse training: Beyond Words (Sentient Communication) 11-13 Oktober 2019

Linda Kohanov komt in oktober 2019 naar Nederland om de workshop “Beyond Words – The Art of Sentient Communication” te geven. Dit is een driedaagse training met paarden waarin de rol van ons gevoel centraal staat als sleutel tot minder stress, een verbeterd welzijn en effectievere communicatie. Deze training bevat nieuw materiaal dat Linda nog niet publiek in Europa heeft onderwezen.

.

Op donderdag 10 oktober geeft Linda een avondlezing waarin ze de revolutionaire inzichten over de band tussen mens en dier behandelt, die zij ontleent uit haar onderzoek naar traditionele nomadenstammen en het kuddegedrag van grote kuddedieren. Deze zal plaatsvinden op de Galloper Ranch in Terschuur (ook nabij Barneveld).

.


Introductiemiddag Coaching met Paarden

Eponaquest Introductiemiddag
Instructeur: Josselien Janssens – Advanced Eponaquest Instructor, Master Herder Instructor & Medicine Horse Way Master Instructor
Voor mensen die kennis willen maken met paardencoaching, de Eponaquest methode voor  ervaringsgericht leren met paarden en de opleiding van Linda Kohanov. Regelmatig in Aalsmeer
>>> Klik hier


Meerdaagse Trainingen & Workshops

Officiële Eponaquest Workshops & Trainingen

De trainingen die hier genoemd zijn worden aangeboden door Eponaquest & Medicine Horse Way Instructeurs. De workshop inhoud bestaat uit het vaste basispakket van Eponaquest oefeningen en instrumenten en is een officiële kennismaking met de Eponaquest aanpak voor ervaringsgericht leren met paarden.

Eponaquest workshop – Connection to your Authentic Self

Instructors: Rosie Withey, Eponaquest Instructor UK, Beatriz Hunkeler, Eponaquest Instructor CH, Babs Jasper, Medicine Horse Way Level 1 Coach NL, Karin Rüter, trainee Medicine Horse Way Coach DE.
Dates: Friday 11-Sunday 13 October 2019
Location: Freiburg, Germany
>>> Klik hier


Meerdaagse Trainingen & Workshops

Themaworkshops & -trainingen

De trainingen die hier genoemd zijn worden aangeboden door Eponaquest & Medicine Horse Way Instructeurs en Coaches. De inhoud is gebaseerd op Eponaquest instrumenten en kan daarnaast andere training-, coaching en therapeutische aanpakken bevatten.

Thema: Leiderschap

Authentic Power in Business: Inner leadership intensive for female young potentials

Instructeurs: Babs Jasper en Johanna Savonije
Eerstvolgende: Elk half jaar in april en oktober, nabij Valencia, Spanje

Jij werkt al een tijdje aan je carrière. Het werkende leven bevalt je goed, al merk je wel dat de uitdagingen waar je voor staat anders zijn dan toen je nog studeerde. Meestal kom je als young potential uitdagingen tegen op het vlak van relaties, met je collega’s, je baas, de klanten. Hoe kun je jezelf trouw blijven in deze contacten? Hoe kun je jezelf laten zien zoals je werkelijk bent zonder jezelf sterker voor te doen vanwege verwachtingen? Hoe kun je leiding geven, als je het gevoel hebt dat je vanwege je nog geringe levenservaring nog maar weinig natuurlijk gezag uitstraalt? Hoe werk je samen met anderen die een totaal verschillende kijk op het leven hebben dan jij?
Herken jij jezelf in deze uitdaging? Dan is deze training met paarden voor jou!
>>> Klik hier

Thema: Ruiter & Paard

Voor ruiter en paard: Training Angst de Baas!

Instructeurs: Josselien Janssens en Linda Polak
Eerstvolgende: 27 & 28 april 2019, Aalsmeer

Een training voor ruiters die beter willen omgaan met angst bij zichzelf en hun paard, en de band met hun paard willen verdiepen. Ontdek hoe je veilig en met plezier kunt samenwerken met je paard vanuit innerlijke verbinding.
>>> Klik hier


Verdieping & Opleiding

Het Nature of Wisdom (NOW) programma
Het NOW programma is een intensief persoonlijk doorbraakprogramma. Wil jij voluit leven vanuit je authentieke kracht? Paarden zijn gids, leermeester en spiegel in deze reis naar jezelf. Het programma staat op zichzelf en vormt tevens het eerste deel van de Medicine Horse Way/Eponaquest opleiding tot instructeur ervaringsgericht leren met paarden.

Data NOW NL (Editie IX):
Deel I: (6 dagen) di 3 – zo 8 september 2019
Deel II: (6 dgn) di 22 – zo 27 oktober 2019
Locatie: Terschuur, NL (vlakbij Amersfoort)

>>> Klik hier


Medicine Horse Way: De opleiding tot paardencoach volgens het Eponaquest curriculum
De enige opleiding tot paardencoach in Nederland die je volledig leert werken volgens de Eponaquest/Medicine Horse Way aanpak die ontwikkeld is door Linda Kohanov.

Level 1:

Toelatingseis: het doorlopen hebben van het NOW programma en een aanbeveling van de Master Instructor die het programma geeft.

Dit is een 8-daags programma, in 2 blokken van 4 dagen.
Do 16 – zo 19 mei
Do 23 – zo 26 mei

>>> Klik hier

Level 2:

Toelatingseis: het succesvol afronden van Level 1, of -als de praktijkopdrachten nog niet afgerond zijn – het doorlopen hebben van Level 1 en positieve aanbeveling van de Master Instructor:

Dit is een 8-daags programma, in 2 blokken van 4 dagen.
Do 15 – zo 18 aug
Do 22 – zo 25 aug

>>> Klik hier


Eponaquest certificering voor Medicine Horse Way Instructeurs
In deze module werk je onder begeleiding van Linda Kohanov zelf met de leiderschapsprincipes uit haar boeken ‘De Kracht van de Kudde’ en ‘De Vijf Rollen van een Meesterherder’.
Data: Het volgende programma wordt verwacht in 2020

>>> Klik hier