Agenda

Aanbod per categorie


Speciale evenementen

Linda Kohanov geeft training in Nederland/België – Juni 2022

Linda Kohanov geeft in juni 2022 samen met Amerikaanse traumaexpert Dr. Rebecca Bailey de Connection Focussed Therapy workshop in NL/België en Frankrijk (nabij Roosendaal). Connection Focussed Therapy is een door hen gezamelijk ontwikkelde ervaringsgericthe leermethode met paarden, om cliënten met ernstig trauma weer grip op hun leven te geven. Deze workshop is speciaal voor therapeuten en coaches die traumapatienten ondersteunen.

Linda Kohanov zal in deze workshop dagelijks via Zoom de theorielessen verzorgen in de training. Dr. Bailey presenteert de workshop in persoon. Het praktijkgedeelte met paarden wordt gegeven door Advanced Eponaquest Instructeurs en trauma experts Cécile Gilbert-Kawano (FR), Josselien Janssens (NL), en Anne Matthieu (FR). De voertaal is Engels met Nederlandstalige ondersteuning.

Klik hier voor informatie over de Connection Focussed Therapy Workshop in juni 2022

De verwachting is dat Linda in 2023 weer naar Europa komt voor het geven van verdiepingsopleidingen aan instructeurs in de Eponaquest opleiding.

Klik hier voor informatie over de Master Herder verdiepingsopleiding die Linda regelmatig in Europa geeft

 


Introductiesessies

Gratis digitale Eponaquest Introductie
Instructeurs: Josselien Janssens – Advanced Eponaquest Instructor, Babs Jasper, Eponaquest Instructor, Melanie Baldwin, Eponaquest Instructor
Voor mensen die kennis willen maken met paardencoaching, de Eponaquest methode voor  ervaringsgericht leren met paarden en de opleiding van Linda Kohanov. GRATIS DIGITALE INTRODUCTIE >>> Klik hier

In aanvulling op deze gratis digitale introductie is het mogelijk een persoonlijke introductiecoaching met een paard in te boeken. De kosten daarvan zijn €90,- inclusief btw.


Meerdaagse Introductieworkshops

2-daagse Introductieworkshop door Opleidingsstudenten

Een 2-daagse workshop waarbij je kennis maakt met instrumenten en oefeningen met paarden om dieper bij jezelf te komen. Door de opbouw van de workshop krijg je inzicht in je grootste uitdaging van dit moment en krijg je tools om deze te overwinnen.

De workshops worden jaarlijks gegeven door studenten van de Eponaquest/Medicine Horse Way als afstudeerproject, onder supervisie van de opleiders. De eerstvolgende workshops vinden naar verwachting eind 2022 plaats. Omdat dit een examenproject is, is het tarief van deze workshops sterk gereduceerd. Deelname: €121,- inclusief btw.

>>> Interesse? Ga naar het contactformulier!

Eponaquest Introductieworkshop “Op Weg naar Aanwezigheid”

Eponaquest Introductieworkshop “Trouw aan jezelf via de weg van het paard”


Verdiepingstrainingen voor Zorgprofessionals

Connection Focussed Therapy®- A Polyvagal Informed Approach to Trauma Therapy

Zorg voor Levensbruis: Jaartraining voor zorgprofessionals


Train-the-Trainer voor Paardencoaches

Training: Werken met teams rond het “Meesterherder” model


Opleiding tot Coach-Trainer Ervaringsgericht Leren met Paarden of Equitherapeut

Het Nature of Wisdom (NOW) programma

Het NOW programma is een intensief persoonlijk doorbraakprogramma. Wil jij voluit leven vanuit je authentieke kracht? Paarden zijn gids, leermeester en spiegel in deze reis naar jezelf. Het programma staat op zichzelf en vormt tevens het eerste deel van de Medicine Horse Way/Eponaquest opleiding tot instructeur ervaringsgericht leren met paarden.

NOW kan ook als individueel traject worden gevolgd. Zie de link voor informatie.

Eerstvolgende data:

September & oktober 2022 – NOW XV

Deel I (2×3 dagen): vrijdag 2 – zondag 4 september & vrijdag 9 – zondag 11 september
Deel II (1×6 dagen): dinsdag 25 – zondag 30 oktober 2022

Locatie: Stal ‘t Lage Veld, Lunteren (gem. Ede)

>>> Klik hier voor meer informatie


Medicine Horse Way: De opleiding tot paardencoach volgens het Eponaquest curriculum

De enige opleiding tot paardencoach in Nederland die je volledig leert werken volgens de Eponaquest/Medicine Horse Way aanpak die ontwikkeld is door Linda Kohanov.

Het programma bestaat uit 3 modules van ieder 8 lesdagen.

Toelatingseis: het doorlopen hebben van het NOW programma en een aanbeveling van de Master Instructor die het programma geeft.

.