Judith van Heerde gepromoveerd tot Advanced Medicine Horse Way Instructor

Op 6 april j.l. ontving Judith van Heerde haar Advanced Medicine Horse Way Instructeurskwalificatie uit handen van Medicine Horse Way Master Instructor Josselien Janssens

Advanced Medicine Horse Way Instructeur Judith van Heerde (links) en Medicine Horse Way Master Instructor Josselien Janssens (rechts)

Judith heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende staat van dienst als paardencoach en bedrijfsmaatschappelijk werker opgebouwd. Zij rondde in 2017 de opleiding tot Medicine Horse Way Instructor af en assisteerde Josselien in het afgelopen NOW programma.

Een van de belangrijkste kernwaarden van Medicine Horse Way is dat instructeurs een hoge mate van begrip ten toon spreiden van de basisinstrumenten die de grondslag zijn van de aanpak, en van de dynamieken van projectie en overdracht in het sparren met cliënten en in hun werkrelaties. Daarbij blijven zij continu bewust actief in hun eigen proces van persoonlijke ontwikkeling. Judith heeft laten zien dat zij de de Medicine Horse Way aanpak in theorie uitstekend beheerst, en dat zij er persoonlijk in de praktijk naar leeft als voorbeeld.

Medicine Horse Way Advanced Instructors mogen NOW programma‘s co-faciliteren, en ook inhoudelijk assisteren bij de Medicine Horse Way opleiding.

Gefeliciteerd Judith!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *