Paardenlink

Als je goed voor je paarden zorgt, zorgen zij goed voor jou” ~ Iranees gezegde, bron onbekend.

Momenteel aangeboden:

Barragan Del Cid (hengst, P.R.E. 100% Cartujano)


Paarden zijn de bron en de inspiratie van de Eponaquest werkwijze en filosofie. Ze hebben ons door de hele menselijke geschiedenis gedragen, en brengen ons ook in deze tijd steeds weer terug bij onszelf en ons ware levensdoel.

Met deze pagina hopen we de paarden die ons ondersteunen op ons pad, te helpen een goed thuis te vinden als we dat zelf niet (meer) kunnen bieden.

Let op: dit is geen handelssite! Paarden die op deze pagina genoemd worden zijn bekend binnen ons netwerk van instructeurs, intens geliefd door de persoon/personen die ze loslaten en ze hebben een blijvende impact gehad op het leven van meerdere mensen. Ben jij, of ken jij, iemand die ze een passend, liefdevol en respectvol thuis kan bieden?


oooOOOooo

Barragan Del Cid – P.R.E. (100% Cartujano) hengst

 

 

Geboren:    12/04/2006, zoon van Libio, P.R.E., gekeurd voor fok.
Stokmaat:  1,60m
Leeftijd:      12 jaar
Prijs:            € 5.000,- (niet bieden)

Barragan is 12 jaar, en is de afgelopen 9 jaar als coachings- en recreatiepaard ingezet. Hij wordt nu omgeschoold bij Thalya Willems in België tot dressuurpaard (zie foto’s hierboven en onder). Hij werkt graag en leert snel. Een paard met heel wat groeimogelijkheden. Is erg ‘cool’ in het hoofd en zachtmoedig, mits duidelijke aanpak. Niet voor een onervaren ruiter/amazone.

Dit is een zeer scherpe prijs voor een hengst uit Cartujano bloedlijn. De reden om hem te verkopen is omdat onze hengstenkudde te groot wordt, en Barragan zelf duidelijk een andere uitdaging zoekt. Hij is een geweldig paard voor wie hem aandacht en respect geeft. Belangrijk voor ons is waar hij terecht komt.

Barragan kreeg 4 nakomelingen in onze kudde, waarvan er nog 3 bij ons staan. Castratie is bespreekbaar.

Voor informatie:

T: +32495 212368
Mail: info@caballodefuerza.be
Locatie: België, (nabij Landen)

Of neem contact op via de contactpagina.


oooOOOooo

Donna — heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden!

 

0
0
0

DelenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page