Paardenlink

Als je goed voor je paarden zorgt, zorgen zij goed voor jou” ~ Iranees gezegde, bron onbekend.

Paarden zijn de bron en de inspiratie van de Eponaquest werkwijze en filosofie. Ze hebben ons door de hele menselijke geschiedenis gedragen, en brengen ons ook in deze tijd steeds weer terug bij onszelf en ons ware levensdoel.

Met deze pagina hopen we de paarden die ons ondersteunen in ons pad, te helpen een liefdevol thuis te vinden als we dat zelf even niet kunnen bieden.

Paarden die op deze pagina genoemd worden zijn intens geliefd door de persoon die ze loslaat en ze hebben een blijvende impact gehad op het leven van meerdere mensen. Ben jij, of ken jij, iemand die ze een fijn en respectvol thuis kan bieden?

oooOOOooo

Donna — heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden!

Wat droge feiten over Donna:

  • Ze is geboren op 1-01-2005
  • Vermoedelijk een kruising New Forest Pony x PRE
  • In haar paspoort staat dat ze een D-pony is, maar ze is een kleine E-pony
  • Ze is netjes geënt en ontwormd
  • Ze is braaf bij de hoefsmid
  • Ze is nu een half jaar niet gereden, maar ik ben ervan overtuigd dat dit weer vlot kan worden opgepakt.
  • Vraagprijs 1650,- (bespreekbaar voor een goede thuis)

Ze is een pracht karakter en zou voor coaching kunnen worden ingezet.  Ze staat open voor contact, is communicatief en geeft vertrouwen.  Mensen zonder paardenervaring maakten zonder aarzelen contact met haar en hebben haar gereden de eerste keer dat ze haar zagen. Bij de persoon van wie ik haar kocht heb ik haar met kinderen zien omgaan en dat doet ze rustig.  Ik weet alleen niet of ze ook rustig blijft als de kinderen alleen met haar er op uit zouden trekken. Verder doet ze heel erg haar best om te begrijpen wat je van haar wilt.  Maar als ze onzeker wordt kan ze ogenschijnlijk stug worden.  Als je op dat moment haar even de tijd gunt en het nog eens rustig uitlegt is er niets aan de hand.

Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.
0
0
0

DelenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page